Klanten reviews

Wat zeggen mensen over mij?

De leefstijlcoach is zeer gemotiveerd om mij te laten slagen en doet daar alles aan. Alle lof voor Lianne! Mijn doel was om van een BMI van 31,4 naar een gezond BMI te gaan en momenteel (na7 maanden ) is dat 26,7
Lize
72 jaar
Door de coaching van Lianne heb ik meer inzicht gekregen in mijn eet -en beweegpatronen. Zij heeft me geholpen om met kleine leefstijlaanpassingen 5 kg af te vallen. Hartelijk dank daarvoor!
Andrea
49 jaar
Coaching bij Lianne heeft me een stuk bewuster gemaakt van de factoren die bijdragen aan mijn overgewicht. Ook heb ik meer inzicht gekregen in de dieperliggende oorzaken die ik nu probeer aan te pakken. Ik heb de invloed van voeding (vet- en/of koolhydraatverbranding), slaap (aanmaak eetlustremmers), stress (cortisol, dikmaker)leren kennen als onderliggende oorzaken van stress en het is een aangrijpingspunt voor verandering naar een gezonder gewicht. Lianne haar begeleiding is fijn, deskundig en betrokken.
Joost
63 Jaar
Ik ben bij Lianne gekomen nadat mijn bloedwaardes aangaven dat ik in een voorstadium van suiker (diabetes 2) zat. Het info gesprek was prettig en vol goede moed begon ik met het veranderen van mijn gewoonten. Na 1 maand moest ik weer bloed prikken en wat bleek: mijn suiker was gezakt van een 7,0 naar een 5,9! Nu dus helemaal goed en daar was ik zo blij mee! Dat geeft mij de kracht om door te gaan, want nieuwe gewoontes zijn toch best moeilijk. Ik voel me fitter en krijg meer energie en ben ook nog wat afgevallen.
Ria
67 jaar
Chat openen
Hallo✌️,
Als je vragen hebt kan je mij ook hier een berichtje sturen!